perjantai 8. helmikuuta 2013

Pipa paassa Himalajan reunalla

Perilla! Ja vihdoin paasin nettiin, mutta ilman a:n ja o:n pisteita eli en viitsi pitkia jaaritella ja yrittakaa ymmartaa.:)

Matka meni vahan saatamiseksi, prkleen Turkish airlines oli myohassa, mutta paasin turvallisesti perille. Vasyneena ja kylmissaan sain kuin sainkin kupin kuumaa chaita synttaripaivana, mika ei olisi voinut maistua enaa paremmalle. Kaikenlaisia elavia kulkukoirasta lehmaan ja apinaan nakyy tiuhaan tiella ja vuoristo on sanoinkuvailemattoman kaunis (kuvia myohemmin)! Ei yhtaan torakkaa viela, eika yhtaan ripulia viela!!! :)

Toihin en ole viela paassyt, mutta tyokaverit vaikuttaa tosi mukavilta ja ruoka on tulista ja hyvaa, mutta en ole tainnut kovin montaa kuitua syoda. Tarjolla majotustiloissa on tosiaan se lansimaalainen pytty ja flashposliini-reikavessa ja yllatyksekseni huomasin, etta kaytan mielummin sita pelkkaa reikaa. Nyt on niiiin prkleen kylma yolla ja sateisella saalla, ettei kovin paljon houkuta iskea persettaan siihen kylmalle renkaalle.

Lahdin heti ajankulukseni vierailemaan Shimlassa (erittain kaunis brittien perustama vuoristokaupunki) ja taalla on satanut alkuviikosta lunta! Korkeutta on talla hetkella n. 2390m ja KYLLA! Taalla on kylma ja palelen enemman kuin Suomen talvessa koska talojahan ei eristeta eika lammiteta. Onneksi on hyva makuupussi. Paivan auringonpaisteessa on lammin, mutta valilla varjo ja kylma tuuli muistuttaa siita, miksi ne pitkat kalsarit on jalassa yota paivaa ja miksi ei kannata hukata sita pipoa ja sormikkaita!

Jos aika riittaa niin huomenna olisi mahdollisuus vilkaista apinakuningas Hanumanin temppelia (Jakhu temppeli). Kannatti lahtea maailman toiselle puolen! :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta, kauniilta, (hyvin)erilaiselta ja kylmältä! Kuvia ootellessa...
    Hyvä et oot pohjosen pallonpuoliskon asukkaana tottunu kylmään, mutta toisaalta täällä pääsee ees sisälle lämmitteleen ;)
    Toivottavasti säästyt paleltumilta, ripulilta (voiko ees...), erikokoisilta ja näköisiltä ötököiltä, ja ties miltä kaikelta muulta, mitä en (onneks) voi ees tietää, kun matkan hankaluuksien jälkeen pääsit kuitenkin turvallisesti perille!
    Ei sitten muuta ku pipo päähän, kalsarit jalkaan ja kohti uusia seikkailuja =)!!
    kirsi-täti

    VastaaPoista
  2. Luulisin että täällä järjestössä käytetty vesi ja hygieniataso on hyvä, koska vielä ei ole tullut mitään ongelmia tai sitten rela tabsit toimii todella hyvin, mutta riski on tietysti olemassa heti kun syö/juo jossain "ulkona" :)
    Ötötkät taitaa kaivautua esiin jos tulee lämmin, eli pitää nauttia nyt ötökkävapaasta kylmyyskaudesta!

    VastaaPoista